Bulvár, celeb

2011.03.05. 22:32

VV4: Szandika mehet párbajozni

<p>A ValóVilág 4. Plasztikcicája három jellel lett kiválasztott.</p>

Szandika elérte, amiért egész héten kampányolt: ő mehet párbajozni. Három jelet kapott a szombat esti kiválasztáson.

Alekosz volt az első, ő nagy riválisára, Bécire tette a jelet. Így ő következett. Béci elmondta, szíve szerint Évát választaná, de féltette Jerzyt, ezért úgy döntött, támogatja Szandikát, és neki adta jelét. Jött Szandika. Az ő jeladása volt talán a legmeglepőbb: Gigi volt a választottja. Gigi ugyanúgy érvelt, mint testvére, nem teszi Évára Jerzy miatt. De Szandikát sem akarta kiküldeni, nehogy úgy járjanak, mint Gombival. Úgy döntött, Anikóra teszi a jelét. Anikó arra tette a jelét, akivel a legtöbb konfliktusa volt: Éva. A törtető lány azért sem tette Szandikára a jelét, mert régen nagyon jóban voltak, a kiválasztottja Jerzy volt.

Ekkor egy jele volt hat embernek: Éva, Béci, Gigi, Anikó, Szandika és Jerzy neve mellett is ott volt a kiválasztójel.

Már csak Jerzy és Laci maradt. Ők pedig úgy döntöttek, támogatják Szandika taktikáját, és neki adták a jelet azzal a céllal, hogy ő jöjjön vissza, és hagyja kint (Évát?) ellenfelét.

Szandika nagyon boldog volt, hogy mehet párbajozni. Elmondta, tudja, hogy ő nem nyerheti meg ez a játékot, de nem adja fel, és vissza akar jönni. Vajon kit visz ki magával...


// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

<script src="http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/silverlightcontrols.js" type="text/javascript">

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!