Bulvár, celeb

2016.11.17. 09:18

Fogva tarthatta a megerőszakolt lányt a nyíregyházi énekes

Nyíregyháza, Tiszaeszlár - Újabb részletek derültek ki a Hungary’s Got Talentben és a Csillag Születikben is feltűnt M.M. és tiszaeszlári társa bűncselekményével kapcsolatban. A gyanú szerint a két férfi még szeptemberben erőszakolt meg egy 22 éves nyíregyházi nőt, akit feltehetően fogva is tartottak - <a href="http://www.borsonline.hu/celeb/fogva-tartotta-megeroszakolt-aldozatat-a-got-talent-enekese/122263">tudta meg a Bors</a>.

Nyíregyháza, Tiszaeszlár - Újabb részletek derültek ki a Hungary’s Got Talentben és a Csillag Születikben is feltűnt M.M. és tiszaeszlári társa bűncselekményével kapcsolatban. A gyanú szerint a két férfi még szeptemberben erőszakolt meg egy 22 éves nyíregyházi nőt, akit feltehetően fogva is tartottak - tudta meg a Bors.

A nyomozás során két bűncselekmény megalapozott gyanúja merült fel. Az első az aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, a második pedig azonos alkalommal egymás cselekményéről tudva többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette – tudatta a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség szóvivője a Borssal.

Ez nem jelent mást, minthogy akarata ellenére tartották fogva a nőt és mindketten megerőszakolták úgy, hogy tudtak egymás tettéről.

Ha bebizonyosodik a fiúk bűnössége, kettő, de akár nyolc évre is rács mögé kerülhetnek.

Forrás: bors.hu


Nyíregyháza, Tiszaeszlár – A Hungary’s Got Talentben és a Csillag születikben is feltűnt énekes, M. M. a gyanú szerint társával együtt megerőszakolt egy 22 éves nőt Nyíregyházán. A Bors információi szerint a rendőrség lezárta a nyomozást, és terhelő bizonyítékokat is találtak a 28 éves nyíregyházi énekes és társa, a 25 esztendős tiszaeszlári L.Á. ellen.

Nyíregyháza – Szabadlábra helyezte kedden a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozói bírója M. M. 28 éves nyíregyházi férfit, aki ellen szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság. A bíróság egyben elrendelte a lakhelyelhagyási tilalmat.

Nyíregyháza – A 28 éves Nyíregyházán élő M. M. két tévés tehetségkutatóban is indult, többször feltűnt a képernyőn, az egyik műsorban az elődöntőig is eljutott a szép reményű énekes. Ám kiderült, azzal gyanúsítják, hogy tiszaeszlári társával együtt Nyíregyházán megerőszakoltak egy 22 éves lányt – derült ki a blikk.hu cikkéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!