Debrecen hírei

2013.03.13. 16:07

A klub engedélye nélkül lelépett Coulibaly

„Elemér nem mond igazat, semmi baja a kondíciómnak, ha lehetőséget kaptam volna a Kecskemét ellen, rúgtam volna két gólt, nekem ez nem probléma, viszont a tulajdonos utasítására nem játszat. A klub kéthavi fizetéssel tartozik nekem, elegem van. Nem tudom, miért szórakoznak velem.

„Elemér nem mond igazat, semmi baja a kondíciómnak, ha lehetőséget kaptam volna a Kecskemét ellen, rúgtam volna két gólt, nekem ez nem probléma, viszont a tulajdonos utasítására nem játszat. A klub kéthavi fizetéssel tartozik nekem, elegem van. Nem tudom, miért szórakoznak velem. A nyáron lejár a szerződésem, de még csak nem is tárgyaltunk a meghosszabbításáról. A legviccesebb, hogy még így is vezetem a góllövőlistát. Remélem, a nyáron találok magamnak csapatot” – áll az idézet szóról szóra abban a cikkben, melyet Adamo Coulibalyról, a DVSC-TEVA játékosáról írt a minap az egyik bulvárlap. Súlyos szavak, ha tényleg ezt mondta a támadó, vélhetően minden esélyét eljátszotta a csapatba kerülésre. Könnyen lehet, nem is izgatja ez túlságosan Coulibalyt, hiszen nyáron lejár a szerződése és ingyen távozhat a leendő klubjába.

Amit tudni lehet, a DVSC a fizikai teszteredményekkel bizonyítani tudja, hogy messze a francia labdarúgó teljesített a legrosszabbul az edzőmeccsek során. Ennek megfelelően a csatár kimaradt az első bajnoki mérkőzés utazó keretéből, amiért információink szerint – meglehetősen abszurd módon – meg is orrolt a szakmai stábra.

Lelépett

Szerdán délután továbbíródott a Coulibaly-saga, ugyanis a játékos a klub engedélye nélkül külföldre távozott. „Adamo Coulibaly az elmúlt két hónapban szerződése szinte minden pontját megszegte. A mai napon – miután Frida Ferenc többször kereste – a játékos sms-ben arról tájékoztatta a technikai vezetőt, hogy nem tud megjelenni az Oláh Gábor utcai stadionban, mert külföldön tartózkodik. Coulibaly erre nem kért és nem kapott engedélyt. Természetesen az elmúlt időszakban elkövetett súlyos szerződésszegéseinek következményei lesznek” - olvasható a klub közleményében.

Ebből könnyen leszűrhető: több mint valószínű, a francia karrierje Debrecenben befejeződött.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!