Debrecen hírei

2013.03.11. 16:12

Egy pont a hétvégi termés

A Balmazújváros ikszelt, a DVSC-DEAC kikapott az NB II. legutóbbi fordulójában.

A Balmazújváros ikszelt, a DVSC-DEAC kikapott az NB II. legutóbbi fordulójában.Nem túl sikeres hétvégén vannak túl a megye NB II-es futballcsapatai, ugyanis két mérkőzésből mindössze egyetlen pont a termésük. A Balmazújváros hazai pályán csapott össze a Budapest Honvéd-MFA gárdájával és úgy játszott 2–2-t, hogy a vendégek a félidőben két góllal vezettek. Ennek fényében akár bravúrosnak is mondható a pontszerzésük, de valljuk be, hazai pályán mindenki győzelemben reménykedett a Balmaz Kamilla Gyógyfürdőnél.

A rendkívül mély, vizes pályán lejátszott meccs után Híres Gábor, az újvárosiak vezetőedzője úgy nyilatkozott, egyértelműen elvesztettek két pontot, nem pedig nyertek egyet. A hajdú-bihariak ennek ellenére léptek egyet a tabellán fölfelé, mert az előttük álló Nyíregyháza vereséget szenvedett, ezért a Balmazújváros jelenleg az ötödik pozícióban van.

A helyzetek megvannak

Úgy tűnik, beragadt a tavaszi rajtnál a másik hajdúsági másodosztályú klub, a DVSC-DEAC, a debreceni fiatalok az idei első fordulóban a Balmazújvárostól kaptak ki hazai pályán, a legutóbbi körben pedig Orosházán szenvedtek 1–0-ás vereséget. Bár kikapni mindig fájó, volt egy játékos a kis Lokiban, de akinek a pályára lépésének ténye is örömet szerzett. Lucas Marcolini hosszú heteket hagyott ki sérülés miatt, ezúttal azonban már jutott neki 58 percnyi lehetőség.

Nagyon vártam már azt a pillanatot, amikor végre kifuthatok a pályára, emiatt a meccs előtt feldobott állapotban voltam Orosházán – nyilatkozta a brazil középpályás. – A futballal sem volt semmi gondom, nem éreztem fájdalmat, de sajnos a csapat vesztett. Bosszantó ez, mert végigtámadtuk a találkozót, helyzeteket dolgoztunk ki, mégsem tudtunk betalálni, míg a hazaiak egy szöglet után gólt szereztek. A játékunkkal annak ellenére nem volt probléma, hogy ezúttal csak fiatalok jutottak szóhoz, mert az első csapatból nem voltak „visszajátszóink". Nehéz dolgunk van, mert a meccskeretünk állandóan változik, nem sok mindent tudunk begyakorolni az edzéseken. Ennek ellenére több van bennünk és hamarosan elmozdulunk az utolsó helyről – ígérte Lucas.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!