Májustól elérhető

2022.05.02. 12:23

Itt az ingyenes HomebyPiper konyhatervező program

Az egyedi konyhabútor- és látványtervező, online elérhető ingyenes programmal a felhasználók otthonuk adottságaihoz tökéletesen illeszkedő, funkcionálisan és stílusban személyre szabható konyhabútorokat tervezhetnek.

A látványtervek elkészítésében a programban szereplő legnépszerűbb hazai ajtófront- és bútorlapforgalmazók katalóguskínálatai, és a lakberendezéshez szükséges egyéb bútorok és kiegészítők állnak a felhasználók rendelkezésére. A szoftver segítségével bárki számára feszültségmentessé válhat a konyhatervezés, ráadásul teljes mértékben személyre szabott bútorok készülhetnek.

A HomebyPiper hátterében álló több mint 20 éves iparági tapasztalattal rendelkező Piper Kft. missziója, hogy könnyedén megtervezhető minőségi és egyedi bútorokat csempésszen az otthonokba. A Piper, bútor- és látványtervező, valamint gyártás-előkészítő szoftvercsalád programjai elsősorban a szakmának: asztalosoknak, lakberendezőknek és bútorstúdióknak készültek és gyorsan, világszerte közülük sokuknak mindennapi munkaeszközeivé váltak.

A Piper alapszoftverét, a Piper3D-t emellett azonban éves szinten több mint 10 000-en próbálják ki azzal a céllal, hogy saját otthonukat, lakásukat tervezzék meg, rendezzék át, vagy szépítsék. Így jött létre a HomebyPiper lakosságnak szóló konyhabútor- és látványtervező program ingyenes 1.0-ás verziója, mely a cég tervei szerint rengeteg további fejlődésen fog keresztülmenni.

A HomebyPiper 1.0-ával mostantól mindenki számára elérhető a funkciót, stílust, méretet és tökéletes illeszkedést is szem előtt tartó, kompromisszummentes konyhabútor-tervezés. Ráadásul, ha a felhasználó szükségét érzi, a tervezésben és a kivitelezésben is segíteni tudnak neki.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének ösztönzésére szóló piacorientált innovációs projekttámogatását a Piper Kft. a lakosság részére készült HomebyPiper szoftverfejlesztési tevékenységre használta fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!