Hajdú-Bihar

2008.09.08. 17:06

A tanács mindig jól jön és ingyen van

<p>Debrecen – Hatodik alkalommal rendezik meg a Más7 – Mezon Napok elnevezésű rendezvényt.</p>

A Debreceni Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Kft. és a Más-Mozaik Szociokulturális Egyesület célja, hogy minél több fiatallal megismertessék a Mezon ingyenes szolgáltatásait.

A szakmai programokat a Rocksuli növendékeinek koncertjei és meglepetésfellépők is színesítik. Az esemény péntek estig tart és négy helyszínen zajlik: az irodában, az előtte felállított színpadnál, az emeleti galériában és a Rocksuliban. Utóbbi lehetőséget nyújt a héten arra, hogy az új tanévre beiratkozhassanak a zenélni vágyók.

Halász D. János, Debrecen alpolgármestere és a rendezvény fővédnöke lapunknak elmondta, bízik benne, hogy a nyilvánosság ereje majd növeli az iroda keresettségét és bátrabban fordulnak majd problémáikkal a fiatalok a tanácsadókhoz. Hozzátette, ez a program arra is lehetőséget ad, hogy bemutatkozzanak a kezdő zenészek és együttesek a debreceni közönség előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!