Hajdú-Bihar

2011.04.30. 21:19

Indiai táncművész a cívisvárosban

<p>Debrecen - Elbűvölő személyiség és fantasztikus technikai tudással rendelkező táncművész Saswat Joshi.</p>

A kelet-indiai klasszikus odisszi tánc prominens képviselője sajátos karizmával és bájjal adja elő a hindu mitológia történeteit a Szundari Tánccsoporttal közös táncestjén április 30-án, szombaton a zeneiskolában (Vár u. 1.), 18 órai kezdettel.

Cuki Guru táncol

Elbűvölő személyiség és fantasztikus technikai tudással rendelkező táncművész Saswat Joshi - írják rajongói. A kelet indiai klasszikus odisszi tánc prominens képviselője április végén érkezett hazánkba. A hindu mitológia történeteit sajátos karizmával és bájjal adta elő a Szundari Tánccsoporttal közös táncestjén. Mészáros Adrien és csoportja három éve különleges kapcsolatot ápol, az általuk csak Cuki Gurunak nevezett Saswattal.

Tavaly indiai turnéjuk alatt is tőle tanultak és idén alkalom nyílt arra, hogy vendégül lássák fiatal mesterüket.  A programot azok élvezhették, akik ellátogattak szobmaton este 6 órától Debrecenben, a Vár. utca 1. szám alá, a zeneiskolába.

- Szabó Katalin -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!