Hajdú-Bihar

2012.10.15. 10:09

Folytatódik a funkcióbővítő rehabilitáció Debrecen belvárosában

Néhány napja tartották meg az Ifjúsági Házban belváros fejlesztésének első üteme projektzáróját, melyen Pajna Zoltán bejelentette, hogy a debreceni önkormányzat már elkészítette a második ütem pályázati anyagait is. További részletek hamarosan!

Néhány napja tartották meg az Ifjúsági Házban belváros fejlesztésének első üteme projektzáróját, melyen Pajna Zoltán bejelentette, hogy a debreceni önkormányzat már elkészítette a második ütem pályázati anyagait is. További részletek hamarosan! A tervekről röviden annyit mondott, hogy érintik majd az Ady-parkot, a régi városháza épületét, a Simonffy utcát és a megépítendő nyugati kiskörút Arany János - Erzsébet utca közötti szakaszát. Mivel tudomásunk szerint azóta már be is nyújtották a pályázatot, igyekszünk még többet megtudni a részletekről, valamint egy ezzel a projekttel párhuzamosan futó szociális városrehabilitáció elemeiről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!