Hajdú-Bihar

2013.02.22. 17:47

Csak „megszokásból” elégedetlenkedtek

Hajdú-Bihar - Bár érkezett szerkesztőségünkbe olyan jelzés, hogy pénteken reggel a 4-es főúton nagyon meglassította a forgalmat a folyamatos havazás, ezt nem erősítette meg a Hajdú Volán személyszállítási igazgatója, Balogh Gyula.

Hajdú-Bihar - Bár érkezett szerkesztőségünkbe olyan jelzés, hogy pénteken reggel a 4-es főúton nagyon meglassította a forgalmat a folyamatos havazás, ezt nem erősítette meg a Hajdú Volán személyszállítási igazgatója, Balogh Gyula. Mint mondta, a megye egyetlen vonaláról sem jeleztek felé meg késést sem buszsofőrjeik, igaz a 4-esen csak egy járat megy naponta Hajdúszoboszlón túlra. Debrecenben azonban néhány perces késéseket eredményezett a gyenge havazás.

A reggeli, kisebb havazás és az utak csúszóssá válása miatt Debrecenben lelassult a forgalom, ezért a csúcsidőszakban a DKV-járatain történtek késések - kaptuk az információt a közlekedési vállalat kommunikációs előadójától. Csohány Andrea ezúttal tételesen fel is sorolta, hol mennyit késtek a buszjáratok, amelyek átlagban 2-3 perces késéssel közlekedtek.

Ennél jelentősebbet főként külső területeken, a kevésbé forgalmas útszakaszon regisztráltak: 5-8 perc: a 11, 15, 15Y, 30, 42, 42Y menetrendjében. A legforgalmasabb útszakaszon közlekedő 31-es és 32-es buszok 6-7 percet, míg a 19-es 10 percet is késet reggel. A villamosok és trolibuszok tartották menetrendet.

 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!