Hajdú-Bihar

2013.02.07. 09:11

Jegyzet: Bele, mögé

Reszeljük még egy kicsit a rezsicsökkentést, jó? Az egésszel, meg a körülötte kialakult „érvhajhászattal” és szájtépéscsinálással az a bajom, mint általában a mostani politikai témafelvetések egy jó részével. Azaz – ahogy arra már többször is utaltam: nekem, átlagpolgárnak nincs akkora rá- és bele- és mögélátásom, hogy érdemben meg tudjak róla bizonyosodni, melyik érvnek van igaza  - Fábián György jegyzete. 

Reszeljük még egy kicsit a rezsicsökkentést, jó? Az egésszel, meg a körülötte kialakult „érvhajhászattal” és szájtépéscsinálással az a bajom, mint általában a mostani politikai témafelvetések egy jó részével. Azaz – ahogy arra már többször is utaltam: nekem, átlagpolgárnak nincs akkora rá- és bele- és mögélátásom, hogy érdemben meg tudjak róla bizonyosodni, melyik érvnek van igaza  - Fábián György jegyzete. Így viszont csak hinni tudok valamelyiknek, vagy épp egyiknek sem. Így döntsek majd felelősen az ország dolgáról, két egymást metsző vonallal!

Lehet, hogy a rezsicsökkentés majd visszaüt a nép számára a vállalkozások költségeinek növekedésén keresztül (amely miatt emelkedhet a termékek, szolgáltatások ára). De mi van, ha évek óta irreálisan magasan tartották a szolgáltatók a tarifáikat, és épp most fog majd eljönni az igazság pillanata? Döntsük el, kinek van igaza – de felelősséggel!

Amúgy a rezsicsökkentéssel a kormány – az előbb soroltaktól függetlenül, kampánytechnikai szempontból –, lehet, hogy jól feladta a leckét az ellenzéknek. Mert akkor most mivel fognak tudni kampányolni az Orbánék leváltására készülők? Azzal, hogy na, majd mindent jól visszacsinálnak, amit a Fidesz elbabrált? És akkor visszahozzák majd a magasabb rezsit is?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!