Hajdú-Bihar

2013.04.05. 16:10

Hétfőn belecsapnak a kátyúzásba Debrecenben

Debrecen – Jövő hétfőn az önkormányzat megkezdi a tél folyamán tönkrement utak javítását, mely az elhasználódott, legkritikusabb állapotban lévő burkolatok lemarását és új kopóréteg terítését foglalja magában – tájékoztatott pénteken Vígh Vanda, a polgármesteri hivatal sajtóreferense.

Debrecen – Jövő hétfőn az önkormányzat megkezdi a tél folyamán tönkrement utak javítását, mely az elhasználódott, legkritikusabb állapotban lévő burkolatok lemarását és új kopóréteg terítését foglalja magában – tájékoztatott pénteken Vígh Vanda, a polgármesteri hivatal sajtóreferense. Mint mondta, a felújítási munkák közel 6 kilométer hosszban, csaknem 19 ezer négyzetméteren, 105 millió forint értékben valósulnak meg saját forrásból.

A kivitelezést május 15-ig tervezik befejezni. Az érintett szakaszokon forgalomkorlátozásra kell számítani, melyről a polgármesteri hivatal folyamatos tájékoztatást nyújt a www.debrecen.hu oldalon.

Április 8-án várhatóan – az időjárástól függően – a Böszörményi úton, a Pesti és a Nyugati utcákon, valamint a Segner téren kezdenek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!