Hajdú-Bihar

2013.04.02. 10:28

Megbünteti Kósáékat a közterület-felügyelet

Debrecen – Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés miatt tett feljelentést a Debreceni Közterület-felügyelet Kósa Lajos polgármester és Papp László alpolgármesterrel szemben autóik rendszáma alapján. A hatóság kedden közleményben számolt be erről.

Debrecen – Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés miatt tett feljelentést a Debreceni Közterület-felügyelet Kósa Lajos polgármester és Papp László alpolgármesterrel szemben autóik rendszáma alapján. A hatóság kedden közleményben számolt be erről.A Cívishír a múlt héten a Monti ezredes utcán fotózta le a két gépkocsit, amint szabálytalanul, a forgalommal szemben, félig a járdán parkolnak. Kósa Lajosék később elismerték a hibát, mint mondták, a Loki-szurkolókkal beszélgettek egy ottani vendéglátóhelyen, s készek vállalni a közlekedési kihágás miatti felelősséget.

A Debreceni Közterület-felügyelet közölte: két-két munkatársuk a belvárosban, illetve Debrecen egyéb részen látott el szolgálatot, a Kósáék által elkövetett szabálysértést nem észlelték.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!