Hajdú-Bihar

2014.06.04. 09:39

Debreceni diákok vizitje Kisszekeresen

Kisszekeres - A Kisszekeresi Református Egyházközség meghívására látogatták meg a gyülekezetet a debreceni Református Gimnázium 10. a osztályos tanulói.

Kisszekeres - A Kisszekeresi Református Egyházközség meghívására látogatták meg a gyülekezetet a debreceni Református Gimnázium 10. a osztályos tanulói. – Az osztályfőnökük, dr. Veressné Ágika, és az igehirdető vendég lelkipásztor-vallástanár, Harsai Ede kíséretében kora reggel indultak Debrecenből, Nagy Fanni helyi lakossal. Fanni családja és a presbitérium közösen összefogva már megérkezésükkor finom falatokkal várta a gimnazistákat – idézte fel a napot Demeter Csabáné.

– A gyerekek az istentiszteleten megható műsorral kedveskedtek az itt élőknek. A versek és énekek közben bemutatták az ősi kollégiumi életet. A presbitérium által ajándékba adott könyvjelzőkön a kisszekeresi harangláb kézzel varrott mása emlékezteti a diákokat a felejthetetlen napra. Az istentisztelet után a nagyszekeresi általános iskolában terített asztal várta vendégeinket, ebéd után pedig egy rövid focimeccs kíséretében pihenték ki magukat a fiatalok. Az ízletes ebéd után visszaérkezve a kisszekeresi gyülekezeti terembe még finom falatok is kerültek útravalónak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!