Hajdúdorog hírei

2012.08.13. 08:30

Retro szerelem avagy Özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak

Hajdúdorog - Fergeteges vígjátéknak lehettek részesei augusztus 4-én a dorogi színházbarátok, a III. Hajdúdorogi Szabadtéri Színházi Esték második előadásán.

Hajdúdorog - Fergeteges vígjátéknak lehettek részesei augusztus 4-én a dorogi színházbarátok, a III. Hajdúdorogi Szabadtéri Színházi Esték második előadásán.A Csokonai Vitéz Mihály művén alapuló Retro szerelm avagy Özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című darabot három merész színész, a címszerepben tündöklő Magyar Attila, Tiptop és Karnyó gúnyáját magára öltő Hajdu István, valamint a Lipityloty, Boris, Samu karaktereibe életet lehelő Szakács Tibor játéka tette feledhetetlenné. Az átváltozóművészek bravúros könnyedséggel lavíroztak a karakterek között, vicceiken a közönség sírva kacagott. A vidám pillanatok sorát emelte, az elmúlt évben bemutatott Kocsonya Mihály házassága című igen hasonló bohózattal vont párhuzam, hiszen a közönség bizton érezte, hogy az abban nyújtott ugyancsak elsöprő alakításukat is sikerült felülmúlniuk a komédiásoknak.

A szervezők továbbra is szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a nyár utolsó szabadtéri színházi estjére, a Hajmeresztő című bűnügyi társasjátékra, melyet augusztus 16-án, este 21 órától mutatnak be a Jászai Mari díjas Besenczi Árpád vendégszereplésével a Mandala Dalszínház neves előadói. Jegyek a helyszínen, vagy elővételben a Görög Demeter Művelődési Házban kaphatóak 1700 forintért, vagy városkártya felmutatásával 1500 forintos kedvezményes áron.  Mosolygó Marietta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!