Hajdúszovát hírei

2012.09.21. 19:28

Szováti gyilkosság: a tettes még ismeretlen

Hajdúszovát - A rendőrség a sikeres nyomozás érdekében nem közöl részleteket.

Hajdúszovát - A rendőrség a sikeres nyomozás érdekében nem közöl részleteket.Egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség a szeptember 9-én Hajdúszováton elkövetett gyilkosság ügyében, melyben halált okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás. Az áldozatot, egy 58 éves helybeli férfit a hajnali órákban bántalmazták, méghozzá olyan brutálisan, hogy az ismerőseinek is erőfeszítésébe került azonosítani őt.

Ahogyan a rendőrségen fogalmaztak, az ügy megnyugtató, sikeres befejezése érdekében nem válaszolhatnak a bűncselekmény körülményeit firtató kérdéseinkre. Így például arra sem, hogy hátráltatja-e érdemi körülmény a nyomozást, illetve eltűnt-e bármi a megölt férfi értékei közül.

A sértett a végzetes verés előtti órákban egy hajdúszováti kocsmában italozott, ahonnan hazaindult. Holttestét egy vízelvezető árokban találták meg, mint hírlik, a gerince több helyen el volt törve.

 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!