haon-sportoldal

2008.09.12. 10:57

Leo egykori klubja ellen készül

<p>Debrecen - Ismét egy nehéz meccs itthon: a Loki a harmadik helyezett Haladást fogadja pénteken.</p>

A listavezető DVSC–TEVA együttese a bronzérmet érő pozícióban lévő szombathelyi csapatot fogadja a Soproni Liga hetedik fordulójában péntek este hét órától (jegyek elővételben kaphatók a Loki-shopokban) és mivel a két gárdát csak két pont választja el egymástól, kijelenthető, hogy igencsak éles meccsre van kilátás.

 A pályafutása korábbi szakaszában a Haliban is megforduló Marcolini Pedroso De Almeida Leandrót, azaz a debreceniek népszerű Leóját a mérkőzés apropóján kereste meg a HAON.

Az eredmény a legfontosabb

A brazil származású középpályás először a mögöttünk hagyott két hét történéseit elevenítette fel: – A válogatott meccsei miatt volt bő tíz napunk, ezt az időszakot sok edzéssel töltöttük ki. Az első héten napi kétszer gyakoroltunk, ekkor a fizikális felkészülésen volt a hangsúly, a napokban pedig már a frissítés volt a fő cél – mondta Leandro, aki szerint nincs gond a csapat körül.

– Biztos vagyok benne, hogy a Siófok elleni meccsen lendületet vettünk, de ha a mutatott játék nem is volt hibátlan, az, hogy az élen állunk, mindennél fontosabb.

A játékos kitért a pénteki találkozóra is: – Nehéz ütközetre számítok, hiszen remekül összerakta Csertői Aurél edző a Haladást és az igazolásaik is jól sikerültek a vasiaknak, ennek ellenére bízom a győzelemben.
-T.N.-

  • Hazai pályán támadni kell
  • Sztojkov: Nyíregyháza
  • Rudolf gólt lőtt a svédeknek
  • Ezek is érdekelhetik