haon-sportoldal

2009.01.12. 16:21

Lehetőség a debreceni fiatalok előtt

<p>Három saját nevelésű debreceni focista kapott lehetőséget az MLSZ-től, hogy tovább csiszolják tehetségüket: Angyal Norbert, Tóth Lajos és Nagy Dávid január 18-tól két hónapon keresztül készülhet a szövetség edzőtáborában.</p>

Az ötven U17-es és U19-es korú fiatal között helyet kapó hajdúságiak március elsejéig hetente három napon át edzhetnek a holland Wilco van Buuren edző stábjának irányítása alatt, az ifjakra csütörtökön és szombaton két-két, míg pénteken egy tréning vár.

A három reménységről kérdezte a HAON Herczeg Andrást, a DVSC-TEVA klubmenedzserét. – Természetesen jól ismerjük a fiatalokat, hiszen saját nevelésű futballistákról van szó.

Angyal Norbi és Tóth Lajos már többször készült velünk, nyugodtan állíthatom, hogy gólérzékeny támadókról van szó, akik technikailag is rendben vannak. Nagy Dávid esetében is hasonlókat tudok elmondani: gyors, robbanékony bal oldali középpályásnak tartja őt a szakmai stáb.

Úgy gondolom, hogy a későbbiekben mindannyian meghatározó alakjai lehetnek a jövő a DVSC-jének – dicsérte a fiúkat Herczeg András.
-T.N.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!