haon-sportoldal

2012.01.29. 18:42

Revansot vehetnek az Újszegedi TC-n az újfaluiak

Futsal- Az élvonal újoncát, az Újszegedi TC-t fogadja hétfő este fél nyolckor az MVFC Berettyóújfalu férfi élvonalbeli futsalcsapata a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Futsal- Az élvonal újoncát, az Újszegedi TC-t fogadja hétfő este fél nyolckor az MVFC Berettyóújfalu férfi élvonalbeli futsalcsapata a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. A berettyóújfaluiak az elmúlt fordulóban idegenben verték meg egyik nagy riválisukat, a Colorspectrum Aramist, e héten pedig a Magyar Kupában vitézkedtek, szerdán sima győzelemmel jutottak a legjobb négy együttes közé – ehhez az Üllő FC Cső-Montage-t kellett búcsúztatniuk Turzó József vezetőedző tanítványainak, amit meg is tettek.

Százszázalékos mérleg

Az ÚTC ugyancsak nyert a bajnokság előző – tizenharmadik – körében, ráadásul szintén idegenben. A Rubeola FC Csömör ellen gólzáporos meccsen 8–6-ra diadalmaskodtak a Tisza-partiak. Idei első tétmeccsükön pedig – hazai pályán – 7–2-re győztek az Aramis ellen, majd a Ferencvárost ejtették ki a kupából, s ezzel szintén tagjai a legjobb négyesnek. Eddig tehát tökéletes a szegediek 2012-es mérlege, s várhatóan kimondottan nehéz mérkőzés vár hétfőn a Mezei-Villre. Biztató lehet azonban, hogy a szerdai kupamérkőzésen kimondottan jó játékkal örvendeztette meg közönségét a bihari egylet, s természetesen a hazai pálya előnye is az újfaluiakat segíti majd.

Lesz miért revansot venni a házigazdáknak, hiszen a két gárda őszi, szegedi összecsapásán – kellemetlen meglepetést okozva – az élvonalbeli újonc ÚTC 8–4-es győzelmet aratott. Bár a – jelenleg a tabella hetedik helyén található – szegediek érezhetően felvették az első osztály ritmusát, az utóbbi hetekben pedig különösen jól teljesítenek, a berettyóújfaluiak játéka is sokat csiszolódott az elmúlt hónapok során, céljuk pedig nem lehet más hazai pályán, mint a három pont megszerzése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!