haon-sportoldal

2012.02.19. 15:24

A Haladással meccsel az Armada Szombathelyen

Futsal - Az ország túlsó szegletébe, Szombathelyre utazik hétfőn a DEAC Armada gárdája, mivel az Admirál-Haladás VSE ellen lép pályára este negyed hétkor a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban.

Futsal - Az ország túlsó szegletébe, Szombathelyre utazik hétfőn a DEAC Armada gárdája, mivel az Admirál-Haladás VSE ellen lép pályára este negyed hétkor a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban.A debreceniek jó hangulatban várhatják az összecsapást, mivel az elmúlt fordulóban hazai pályán, a Hódos Imre-sportcsarnokban emlékezetes győzelmet arattak a megyei rivális MVFC Berettyóújfalu ellen. Akkor bár a szünetben még a vendégek vezettek 2–0-ra, a második félidőben a házigazdák nagyon elkapták a fonalat és ötször vették be az újfaluiak kapuját. A Mezei-Vill ebben a játékrészben is két találatig jutott, így végül 5–4-re győzött az Armada.

A szombathelyiek ugyancsak hazai sikerrel „melegítettek” a cívisvárosiak elleni találkozóra, 8–4-re leiskolázva az Újszegedi TC-t. Hozzá kell tenni, hogy otthon különösen veszélyes csapat hírében áll a Haladás – ősszel a Mezei-Villt is „megtréfálta” –, így nehéz mérkőzésre számíthat az Armada vezetőedzője, Kozma Mihály. A tabellán elfoglalt pozíció viszont épp a cívisvárosiak javára szól, hiszen az ötödik helyen állnak, míg az eddig négy ponttal kevesebbet gyűjtő szombathelyiek a hetedikek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!