haon-sportoldal

2012.05.29. 12:14

Döntőztek a kis tigrisek Debrecenben

Kosárlabda - A XXI. Kenguru Kupa, vagyis a 2001-es és annál fiatalabb születésű gyermekek részére rendezett országos viadal április végi debreceni területi döntőjén a Ziccer Tigrisek Kosársuli fiatal kosárlabdázói végeztek az első helyeken, így leány és fiú kategóriában is bejutottak az országos döntőkre.

Kosárlabda - A XXI. Kenguru Kupa, vagyis a 2001-es és annál fiatalabb születésű gyermekek részére rendezett országos viadal április végi debreceni területi döntőjén a Ziccer Tigrisek Kosársuli fiatal kosárlabdázói végeztek az első helyeken, így leány és fiú kategóriában is bejutottak az országos döntőkre.A május 25-27-én Sopronban rendezett U11-es fiú döntőben a debreceni kosarasok négy győzelemmel és egy vereséggel a 9. helyen végeztek. „Sajnos a lebonyolításnak köszönhetően az első mérkőzésünk sorsdöntő volt. Azon a mérkőzésen az volt a tét, hogy az 1-8. helyért vagy a 9-14. helyért játszunk. Vereséget szenvedtünk, így. hiába nyertünk utána négyből négy mérkőzést, nem végezhettünk a 9. helynél előrébb” – mondta Kovács Balázs, a Ziccer tigrisek Kosársuli vezetője. Az országos döntőben a ZITI-s fiúk közül Balázsi Soma bekerült az All-Star csapatba, a csapat legjobbja címet pedig Farkas Csanád vehette át.

Ugyanezen a hétvégén rendezték az U12-es leány döntőt Pécs városában, ahova a területi döntő megnyerése után a Ziccer Fehértigrisek leány csapata utazhatott el Debrecent képviselve. A torna legfiatalabb csapataként induló lányok a tizenkét csapatból a 9. helyen végeztek. „Az utolsó mérkőzésen a hatalmas múlttal és jelennel bíró BSE csapatát fektettük két vállra, melyre igazán büszkék lehetünk” – tájékoztatott Kovács Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!