haon-sportoldal

2012.06.03. 10:51

Befejeződött a Loki Focisuli idei bajnoksága Debrecenben

<div>Labdarúgás. Közel félezer gyerek rúgta a labdát a Loki Focisuli Chio labdarúgó torna záró fordulójában. A szépszámú szurkolótábor mellett ezúttal is kilátogattak a DVSC korosztályos edzői, de kíváncsi volt a focipalánták teljesítményére Kozma Mihály futsaltréner és volt szövetségi kapitány, valamint Herczeg András, a Loki korábbi sikeredzője, a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője is.

Labdarúgás. Közel félezer gyerek rúgta a labdát a Loki Focisuli Chio labdarúgó torna záró fordulójában. A szépszámú szurkolótábor mellett ezúttal is kilátogattak a DVSC korosztályos edzői, de kíváncsi volt a focipalánták teljesítményére Kozma Mihály futsaltréner és volt szövetségi kapitány, valamint Herczeg András, a Loki korábbi sikeredzője, a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője is.A gyerekek ebben a fordulóban kapták meg a tornákon mutatott teljesítményükért járó okleveleket, ajándékokat és az iskolák testnevelői is átvehették a DVSC által felajánlott serlegeket.

 

A bajnokság gólkirályai:

2000-es korosztály: Illyés Bence (Nyírlugosi Általános Iskola, 14 gól)

2001-es korosztály: Kóródi Levente (Petőfi Sándor Általános Iskola, 17 gól)

2002-es korosztály: Markovics Mátyás (Kinizsi Általános Iskola, 18 gól)

2003-as korosztály: Papp G. Benedek (Hatvani István Általános Iskola, 14 gól)

2004-es korosztály: Pataki Ábel (Hatvani István Általános Iskola, 14 gól)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!