haon-sportoldal

2012.10.16. 14:35

Megszerezte második győzelmét a DEAC Armada

Futsal - A szombathelyieket múlta felül a férfi futsal NB I. 7. fordulójában a DEAC Armada. Mind a hazaiak, mind pedig a vendégek vereséggel „hangoltak” az egymás elleni ütközetre, így érthető módon élt a bizonyítási vágy a felekben.

Futsal - A szombathelyieket múlta felül a férfi futsal NB I. 7. fordulójában a DEAC Armada. Mind a hazaiak, mind pedig a vendégek vereséggel „hangoltak” az egymás elleni ütközetre, így érthető módon élt a bizonyítási vágy a felekben.Egy gyors Berecz góllal indult a mérkőzés, melyet hosszú perceken át nem követett újabb találat. Majd csak a 12. percben tört meg a gólcsend, amikor is ismét Berecz Zsolt volt eredményes. Ekkor kezdett éledezni a Haladás, mely a 13. minutumban szépíteni is tudott, végül 3–2-es debreceni vezetésnél mentek pihenőre a felek.

A folytatásban felpörögteg a csapatok, tíz gól esett a második félidőben, ebből hatot a DEAC, hármat pedig a Haladás jegyzett, így 9–6-ra győzött Darányi Antal együttese. A találkozó legeredményesebb játékosa az Armada rutinos tagja, Berecz Zsolt lett, aki egymaga négy góllal járult hozzá a hazaiak sikeréhez.

Az MVFC ebben a fordulóban nem volt érdekelt, hiszen ezúttal az újfaluiak töltötték „szabadnapjukat”. A DEAC jelenleg a nyolcadik, míg a Mezei-Vill a második helyen áll az NB I-es tabellán. HBN

 

A tények

DEAC Armada–Haladás VSE 9–6 (3–2)

Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok. Vezette: Takács Attila.

DEAC: Szalánczi Z. – Nagy I., Sánta J., Fekete V., Berecz Zs. Cserék: Szabó Cs., Tar G., Gyügyei Z., Varga D., Fábri D., Kövér I., Katona G. Edző: Darányi Antal.

Haladás: Németh K., Halmos M., Horváth P., Bagó G., Jáger S. Cserék: Jurak D., Bánfalvi B., Balikó T., Czeglédi B., Németh P., Egle L., Boglyó K. Edző: Pálmay Tamás.

Gól: Berecz Zs. (2., 12., 25., 32.), Fekete V. (20., 23.), Szabó Cs. (22.), Tar G. (28.), Szalánczi Z. (40.), illetve Balikó T. (13.), Halmos M. (20.), Jáger S. (29.), Egle L. (30.), Németh P. (34., 38.).

Sárga lap: Németh K., Jáger, Németh P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!