HAON Sziréna

2010.12.27. 09:49

Íme a múlt hét legnézettebb videói a HAON-on!

<p>Hajdú-Bihar megye - Rejtett kamerával indultunk petárdavásárra a debreceni zsibire. Herczeg András nyilatkozott a távozásáról. Ketten haltak meg a fának csapódott Suzukiban Debrecen határában. Karácsonyi asztaldíszt készítettünk. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre, és nézze meg a múlt hét legjobb videóit a Hajdú Online-on!


Rejtett kamerával indultunk petárdavásárra a debreceni zsibire

 
 A 2005-ben elfogadott rendelet értelmében továbbra is egész évben tilos petárdát árusítani és vásárolni. Debrecen lakótelepein azonban esténként már egyre gyakoribbak a petárdák durranásai.

 

Exkluzív: Herczeg András a távozásáról!

 
 

Kollégánk a DVSC leköszönő klubmenedzserét kapta lencsevégre, aki mesélt az elhatározásáról, a csapatnál töltött hat évről, illetve az esetleges találgatásokról, amelyek a hétfő esti nyilatkozata után kaptak szárnyra.

 

Ketten haltak meg a fának csapódott Suzukiban Debrecen határában

 
 Ketten a helyszínen életüket vesztették abban a közlekedési balesetben, amely csütörtökön kora reggel történt a Hosszúpályi úton, ahol fának csapódott egy Suzuki.

 

Karácsonyi asztaldísz a legegyszerűbben

 
 Nem kell hozzá más, mint egy falapra ragasztott tűzőhab, és néhány karácsonyi hangulat-kellék, termések, gyertya, egy kis szalag és némi lakk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!