HAON Sziréna

2012.05.13. 18:57

Árnyas, parkos, tiszta környezet és medencék várják a strandolókat

A meleg miatt idén a megszokottól eltérően nem május 1-jén, hanem április 28-án nyitotta meg kapuit a püspökladányi fürdő a strandolni vágyók előtt.

A meleg miatt idén a megszokottól eltérően nem május 1-jén, hanem április 28-án nyitotta meg kapuit a püspökladányi fürdő a strandolni vágyók előtt.

A pihenni és regenerálódni vágyók elsősorban a gyógymedencét választják, hiszen ebben a vízben nátrium-klorid, hidrogén-karbonát, jód, bróm található, valamint magas szervesanyag tartalommal rendelkezik. Ez az összetétel jó hatással van az ízületi gyulladás, izomfájdalmak, érszűkületek tüneteinek enyhülésében. A gyógy- és a strandfürdő között az átjárás biztosított, valamint a kemping vendégei is átmehetnek a fürdő területére.

Az igazi strandszezon várhatóan az iskolai szünetben indul be igazán. A strandfürdő területén minden szezon előtt van tennivaló. Fokozatosan újítják vagy cserélik újakra a szabad ég alatt lévő eszközöket, figyelembe véve természetesen a vendégek igényeit.

-Az öltözőket, az ivókutakat cseréltük le korszerűekre. Volt egy zuhanyzó a büfé mellett, egy négyállásos, szabad kifolyású, ezt mindenféleképpen ki kellett már cserélni. A vízellátó rendszert a gyógyvíz „megette”, ezt is kiváltottuk -tájékoztatta lapunkat a fejlesztésekről Varga Lajos, a Városüzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója.

Mivel a strandfürdő üzemeltetése évről évre többe kerül, a belépőjegyek árán is módosítani kellett. A püspökladányi lakosok kedvezményes fürdőbelépőt válthatnak, 10-20-30 napos és szezonbérletet vezettek be, valamint úszójegyet, úszóbérletet és kísérő jegyet. Ezen felül csoportos és családi belépők is rendelkezésre állnak.

-Csoportos kedvezményt vezettünk be, családi belépőket, úszójegyet, úszóbérletet, kísérőjegyet azok számára, akik csak kísérőként érkeznek a fürdő területére. Karszalagos rendet vezettünk be azért, hogy lehessen látni, ki milyen szolgáltatást vett igénybe a pénztárnál - sorolta a változásokat Varga Lajos.

A gyógyfürdő természetesen nem csak vízzel és kellemes környezettel, hanem több rendezvénnyel várja idén is a látogatóit. A Püspökladányi Gyógyfürdő vezetői abban reménykednek, hogy az idei szezon sikerét nem fogja befolyásolni az időjárás, és megfelelő mennyiségű látogatót tudnak majd a végén elkönyvelni. Ők mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy a strandolni vágyók minél kellemesebben érezzék magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!