HAON Sziréna

2012.05.16. 07:51

Ezek a kutyusok várják örökbefogadó gazdijukat Debrecenben.

Nézze meg milyen kutyusok várják szerető gazdijukat a debreceni menhelyen!

Londa kutyus súlyos betegen került be a debreceni menhelyre. A gondozók kitartó ápolásának köszönhetően, ma Ő egy egészséges, életvidám, nagyon kedves, bújós kölyökkutya (5 hónapos), aki szereti a gyerekeket és imád nagyokat játszani.

 

 

Jázmint az év elején Bánk-on találták borzasztóan lesoványodva, azóta felszedett jópár kilót és életkedvét is visszanyerte. Ő egy másfél éves, vizsla keverék kutyus. Hamar tanul, viszont nagy mozgásigényű, éppen ezért kertesházba ajánlott..

 

Dorka egy meleg szívű, másfél éves ivartalanított foxi keverék kutyus. Nemrégiben balesetet szenvedett jobb hátsó lábára, de gyorsan regenerálódó szervezetének köszönhetően már szinte teljesen felépült. Szobatiszta, kedves, higgadt kutyus, aki szépen sétál pórázon.

 

Érdeklődni: +36 20 402 4362 vagy a +36 20 402 4301

"MENTESÜLNEK AZ EBADÓ ALÓL: a magyar fajták, a speciális feladatot ellátó kutyák, az ivartalanított ebek (kiv. a veszélyes kutyákat), és a menhelyen élő, valamint AZ ÖRÖKBEFOGADOTT KUTYÁK!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!