HAON Sziréna

2012.05.05. 17:22

Ismét találkoztak az amerikai kultúra kedvelői Debrecenben

Debrecen - A számos jenki autó és a country zene igazi amerikai hangulatot varázsolt szombaton a debreceni balmazújvárosi útra, ahol immár nyolcadik alkalommal rendezték meg a Debreceni Amerikai Autós Találkozót, amelyen a kocsik és a családok álltak a középpontban.

Debrecen - A számos jenki autó és a country zene igazi amerikai hangulatot varázsolt szombaton a debreceni balmazújvárosi útra, ahol immár nyolcadik alkalommal rendezték meg a Debreceni Amerikai Autós Találkozót, amelyen a kocsik és a családok álltak a középpontban.A rendezvényen sok kiállító és érdeklődő jelent meg, akik szívesen fotózták a szebbnél szebb járgányokat.

 – Szerettünk volna olyan környezetet teremteni, ahol azok az emberek, akiket érdekel az amerikai kultúra, a különleges formájú járművek jól érezzék magukat. Ezekben az autókban meg van a szabadság érzése, ezek az autók azért vannak, hogy az embert kiszolgálják. Náluk a gépkocsi olyan mint nálunk a csapvíz, szükség van rá, éppen ezért sokkal komfortosabb, mint egy európai autó – mondta Szuhanics  László rendezvényszervező.

Hozzátette: A kiállítás a 60-as évektől egészen napjainkig gyártott autókból állt, amelyek átlagban 13-15 litert fogyasztanak városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!