HAON Sziréna

2012.06.20. 16:36

A vezetéket szerdán, az utat csak később állítják helyre Debrecenben

Debrecen - Szerda délután még folyamatban volt a sérült vízvezeték teljes helyreállítása a Bolyai-Thomas Mann utcák kereszteződésében – tudtuk meg Fodor Jenőtől, a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz üzletág vezetőjétől.

Debrecen - Szerda délután még folyamatban volt a sérült vízvezeték teljes helyreállítása a Bolyai-Thomas Mann utcák kereszteződésében – tudtuk meg Fodor Jenőtől, a Debreceni Vízmű Zrt. ivóvíz üzletág vezetőjétől.A cső, melybe kedden délelőtt véletlenül belefúrtak a villamospálya kivitelezési munkálatai során, egy nagy méretű (400 mm átmérőjű) vezeték, ennek javításához szükséges elemeket nem szoktak raktáron tartani; azokat megrendelték és jelenleg szerelik a pályaépítők – tájékoztatott Fodor Jenő. Mivel a vezeték ott volt, ahol előzetesen jelezték, a Vízmű a felmerült költségeit (1400 m3 víz folyt el) ráterheli a villamospálya kivitelezőjére, erről már volt egyeztetés az Arcadom Zrt. képviselőjével.

Várhatóan még szerdán befejezik a vízvezeték szerelést, az útburkolat kedd előtti állapotának helyreállítására (amikor is egy sávon behajthatnak az autók az érintett kereszteződésbe a Bolyai útról a Böszörményi út felől) azonban valószínűleg csak jövő héten kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!