HAON Sziréna

2012.06.16. 17:41

Ballagtak a Körösszakáli Bihar Nemzetiségi Általános Iskola tanulói

Körösszakál (HBN-Vmirjáncki József) – Győri Zoltán iskolaigazgató és Monok Sándor osztályfőnök vezetésével gyülekeztek immár utoljára az osztálytermükben az általános iskolát végzett nyolcadik osztályos tanulók. Beültek a helyükre, ahol évekig dolgoztak. Mögöttük felsorakoztak a szülők is, akik szebbnél szebb virágcsokrokkal és ajándékokkal jelentek meg az osztályteremben.

Körösszakál (HBN-Vmirjáncki József) – Győri Zoltán iskolaigazgató és Monok Sándor osztályfőnök vezetésével gyülekeztek immár utoljára az osztálytermükben az általános iskolát végzett nyolcadik osztályos tanulók. Beültek a helyükre, ahol évekig dolgoztak. Mögöttük felsorakoztak a szülők is, akik szebbnél szebb virágcsokrokkal és ajándékokkal jelentek meg az osztályteremben. Pontosan tíz órakor megszólalt az iskola csengője, elindultak, hogy búcsút vegyenek osztálytermeiktől, azoktól a helyektől, ahol nyolc éven át tevékenykedtek.

Miután az épület termeit bejárták, kint az udvaron sorakoztak fel, ahol már várták őket az iskola tanulói, és a sok-sok hozzátartozó és meghívott vendég, akik erre az alkalomra tisztelték meg a végzős diákokat.

Gurbai Gábor nyolcadik osztályos végzős diák társai nevében köszönt el iskolatársaitól, a tanáraiktól. Ezután Veress Andrea hetedik osztályos tanuló kedves szavakkal az iskola tanulóinak nevében búcsúzott az iskola legidősebb diákjaitól.

Monok Sándor tanár úr osztályfőnökként kedves szavakkal bocsájtotta útra tanítványait. Felemlítette, milyen sok szép, értékes cselekedeteket hajtottak végre tanítványai, melyre büszkék lehetnek a diákok, de az iskola is.

Győri Zoltán az iskola igazgatója köszönte meg a most búcsúzó nyolcadikosainak, hogy becsülettel teljesítették a rájuk bízott feladatokat. Értékes tagjai voltak az iskola közösségének. Majd ajándékkönyvet adott át a tanítási év során nyújtott jó, vagy kiváló teljesítményekért.

(Foto: Vmirjáncki József)

Ezek is érdekelhetik