HAON Sziréna

2012.06.22. 17:39

Inkább biztosra mentek, ezért ellenőriztek a Debreceni Repülőtéren

Debrecen - A gépet a légitársaság szakemberei ellenőrizték, mert még a Debrecenbe érkezés előtt villámcsapás érte - értesült az MTI.

Debrecen - A gépet a légitársaság szakemberei ellenőrizték, mert még a Debrecenbe érkezés előtt villámcsapás érte - értesült az MTI.Kora délután már egy utassal sem találkoztunk, mert a várakozás idejére a Debreceni Repülőtér légkondicionált helyiségébe irányítoták őket. Azt viszont láttuk, hogy egy debreceni étterem autója uzsonnát szállított a várakozók részére.

Meleghegyi Tamás József, az AIRPORT-DEBRECEN Kft. ügyvezető igazgatója közleményben tájékoztatott, hogy a Lutonba készülők folyamatos ellátásban – szendvics, üdítő, csokoládé – részesültek, illetve megkapták az Európai Unió és a Wizz Air utasjogokról szóló tájékoztatóját. Bármelyikük dönthetett úgy, hogy nem kíván visszaülni a gépre, végül két utas gondolta úgy, hogy nem várja meg az indulást - tudtuk meg. A teltházzal közlekedő járat így közel 170 utassal a fedélzeten 15 óra 35-kor szállt fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!