HAON Sziréna

2012.07.29. 18:34

Nézőcsúccsal zárt a Campus Fesztivál

Debrecen, 2012. július 29., vasárnap (MTI) - Minden nap nézőcsúcsot hozott a vasárnap zárult debreceni Campus Fesztiválon, és a rendezvény a tavalyi ötvenezres látogatottságot is felülmúlta.

Debrecen, 2012. július 29., vasárnap (MTI) - Minden nap nézőcsúcsot hozott a vasárnap zárult debreceni Campus Fesztiválon, és a rendezvény a tavalyi ötvenezres látogatottságot is felülmúlta.Bakó Csaba sajtófőnök közlése szerint a legtöbben, 14 ezren a Tankcsapda péntek esti koncertjén voltak. Szerdán, a rendezvény nulladik napján a zuhogó eső ellenére is megtöltötte a színpadnak helyet adó sátrat az Anna and the Barbies és az Ocho Macho, ahogyan csütörtökön a kanadai The Real McKenzies, pénteken a Depresszió, Ganxsta Zolee és a Kartel, szombaton pedig a prágai N.O.H.A. is telt ház előtt lépett fel.

A nagyszínpadon hatalmas tömeg követte figyelemmel a Péterfy & Love Band, a Quimby, a Magna Cum Laude és a Republic fellépéseit is, a Tankcsapda és az Apocalyptica koncertjére pedig minden korábbinál többen zsúfolódtak be a bontás előtt álló Nagyerdei Stadionba - tapasztalta az MTI tudósítója. Bakó Csaba elmondta: a fesztivál utáni takarítás, a Nagyerdő rendbetétele várhatóan egy hetet vesz igénybe. A sajtófőnök későbbre ígért tájékoztatást arról, hogy a stadion átépítése miatt jövőre hol rendezik meg a Campus Fesztivált.

 

 

 - MTI -

Ezek is érdekelhetik