HAON Sziréna

2012.08.29. 11:12

Szerda délután kezdődik a 34. Vándorgyűlés a Debreceni Egyetemen

Debrecen - A Magyar Meteorológiai Társaság a Debreceni Egyetemen rendezi a 34. Vándorgyűlését és a 7. Erdő és Klíma Konferenciát. Első napján az agrometeorológia volt a téma, melynek aktualitását Dr. Szász Gábor professzor, az MMT tiszteletbeli elnökének 85. születésnapja és az általa vezetett kismacsi agrometeorológiai állomás létesítésének 60. évfordulója adta.

Debrecen - A Magyar Meteorológiai Társaság a Debreceni Egyetemen rendezi a 34. Vándorgyűlését és a 7. Erdő és Klíma Konferenciát. Első napján az agrometeorológia volt a téma, melynek aktualitását Dr. Szász Gábor professzor, az MMT tiszteletbeli elnökének 85. születésnapja és az általa vezetett kismacsi agrometeorológiai állomás létesítésének 60. évfordulója adta.A tudományos előadások sorában egyebek mellett szó lesz a debreceni agrometeorológiai kutatásokról, arról, hogy a meteorológiai rendszereket milyen módon lehet használni a mezőgazdaságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!