HAON Sziréna

2012.08.12. 13:32

XVII. Falunap Fülöpön

Fülöp - A közelmúltbeli program délelőtt játszóházzal kezdődött, ahol a gyerekek készíthettek ajándéktárgyakat óvónők, nevelők és a Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjének segítségével.

Fülöp - A közelmúltbeli program délelőtt játszóházzal kezdődött, ahol a gyerekek készíthettek ajándéktárgyakat óvónők, nevelők és a Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjének segítségével.Ekkor kezdődött a főzőverseny is, melyet Hutóczki Sándor nyert. A főzőverseny-zsűri elnöke Nagy Gyula aranydíjas hobbiszakács volt. Hutóczki Péter polgármester oklevéllel és tárgyjutalommal köszönte meg a rendszeres véradók munkáját. Legtöbbször, 50 alkalommal adott vért Hutóczki Imre képviselő. Több mint 30 szponzor támogatta a rendezvényt, emellett fellépőkben sem volt hiány, a helyiek közül bemutatkozott a fülöpi nyugdíjasklub, a Fülöpi Búzavirág Néptánccsoport és a Piros Mályva Népdalkör, az Általános Iskola Mazsorett Csoportja és Palánkay Enikő és Vass Nikolett 8. osztályosok.

A környező települések Vámospércs, Nyírbéltek, Nyíradony, Nyírmártonfalva, Nyíracsád művészeti csoportjai is színvonalas műsort adtak. Ünnepi beszédet mondott Hutóczki Péter, Fülöp polgármestere és Tasó László országgyűlési képviselő úr. A rendezvényt megtisztelték a környező települések polgármesterei, a Vámospércsi rendőrőrs vezetője, Tapasztó János római katolikus kanonok és Kepics Mihály görög katolikus lelkész Nyírábrányból. Többen mint elszármazottak jöttek örömmel a falunapra, hogy jól érezzék magukat.

A fellépőket és vendégeket vaddisznó- pörkölttel és hidegtállal látták vendégül a házigazdák. Rengeteg tombolatárgy talált gazdára. A fődíj egy kerékpár volt, melyet egy mikepércsi vendég nyert.

Mády Alexandra Bécsből érkezett, ahol konzervatóriumban tanul. Musicalrészleteket énekelt. Lenyűgöző volt Csipkés Csaba és Fehér Zsanett társas tánca a Valcer Táncstúdióból. Sztárvendég volt Magyar Rózsa, Auth Csilla énekesnők és a Unique együttes. Mindnyájan fergeteges hangulatot teremtettek. A várva várt tűzijátékban is gyönyörködhettek a résztvevők. Tűzijáték után a Rock and Roll Cirkusz kemény rockzenéje következett, majd éjfélkor a tűzzsonglőrök kápráztatták el a közönséget. Felejthetetlen emlékként őrizheti mindenki ezt a jól sikerült falunapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!