HAON Sziréna

2012.09.18. 07:47

Fél percünk lenne csak a menekülésre?

Debrecen - Balesetveszélyes a Balmazújvárosi úton található vasúti átjáró, hívta fel a figyelmünket egy olvasó, aki szerint egy perc sem telik el a félsorompós vasúti átjáróban a piros jelzéstől a vonat érkezéséig.

Debrecen - Balesetveszélyes a Balmazújvárosi úton található vasúti átjáró, hívta fel a figyelmünket egy olvasó, aki szerint egy perc sem telik el a félsorompós vasúti átjáróban a piros jelzéstől a vonat érkezéséig.A felvetésre kilátogattunk az említett átjáróhoz, hogy videón rögzítsük a tapasztalatainkat. Nem kellett sokat várnunk, hiszen a Tócóvölgy felől éppen érkezett egy szerelvény, majd a berendezés pirosra váltott. A sorompók leengedéséig még három autós és egy kerékpáros haladt át a tilos jelzésen, majd 36 másodperc múlva megérkezett a szerelvény. Úgy tűnik, jogos a felvetés, hiszen ha figyelmetlenségből a sorompók között ragadunk, nincs sok idő a menekülésre.

-HAON-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!