HAON Sziréna

2012.09.11. 10:08

Független döntnök a város kontra Arcadom vitában Debrecenben

Debrecen - A Napló megbízható forrásból úgy értesült, hogy a kettes villamosprojekt építése kapcsán a város és az Arcadom vitájában független döntnöknek azt a Kemény Pétert kérték fel, aki a FŐBER Zrt. vezérigazgatója, és nem mellesleg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) képviseletében tagja a Közbeszerzési Tanácsnak.

Debrecen - A Napló megbízható forrásból úgy értesült, hogy a kettes villamosprojekt építése kapcsán a város és az Arcadom vitájában független döntnöknek azt a Kemény Pétert kérték fel, aki a FŐBER Zrt. vezérigazgatója, és nem mellesleg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) képviseletében tagja a Közbeszerzési Tanácsnak.Mint köztudomású, a VOSZ elnöke pedig az a Demján Sándor, akinek a cégcsoportjába az Arcadom Zrt. is tartozik. Nincs itt valamiféle összeférhetetlenség? Erről is megkérdezzük az önkormányzat illetékesét.

 

Részletek a nap folyamán a HAON-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!