HAON Sziréna

2012.10.22. 10:11

Egyiptomiak Biharkeresztesen

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2012. október 21-én reggel a 42.sz. főút közelében ellenőriztek két férfit, akik a szántóföldön gyalogoltak.

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2012. október 21-én reggel a 42.sz. főút közelében ellenőriztek két férfit, akik a szántóföldön gyalogoltak. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 35 és 26 éves férfiak illegálisan léptek be Magyarország területére, jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudják. A két egyiptomi férfit tiltott határátlépés szabálysértése miatt előállították a Kirendeltségre. Lefolytatták velük szemben az idegenrendészeti eljárást majd átadták őket a román határőrizeti szerveknek. 

 


 

A debreceni járőrök 2012. október 21-én este elfogtak egy 23 éves körözött férfit, akit a Fényes udvar területén igazoltattak. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság rendelte el a férfi körözését, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétsége miatt. A járőrök előállították a kapitányságra, majd a nyomozó gyanúsítottként kihallgatta, és ezt követően szabadon bocsátotta.

 


 

Egy másik férfit azért állítottak elő a debreceni járőrök 2012. október 21-én éjszaka, mert bántalmazta volt barátnőjét. A bántalmazott nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 32 éves férfit előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Nem sokkal később állították elő a járőrök azt a férfit, aki egy debreceni társasházban hangosan zenét hallgató szomszédjának ajtaját megrugdosta, majd az ajtót nyitó szomszédot megütötte. A 45 éves férfit garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Kihallgatásukat követően mindkét férfit szabadon bocsátották.

 


 

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!