HAON Sziréna

2012.10.04. 11:53

Tavasztól elérhető a digitális tananyag a Debreceni Egyetemen

Debrecen - Közös digitális tananyagfejlesztés a természettudományi terület mesterszakjaihoz – erre kaptak közel kétszáz millió forint Európai Uniós támogatást debreceni, pécsi, szegedi és budapesti szakemberek.

Debrecen - Közös digitális tananyagfejlesztés a természettudományi terület mesterszakjaihoz – erre kaptak közel kétszáz millió forint Európai Uniós támogatást debreceni, pécsi, szegedi és budapesti szakemberek.A Debreceni Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a Szegedi Tudományegyetem természettudományi karai másfél év alatt 43 online, korszerű, digitális tananyagot fejlesztenek, amelyből 7 darab angol nyelven készül el.

Az újonnan kidolgozott digitális tananyagok az alkalmazott matematikus, biológus, fizikus, geográfus, környezettudós, matematikus, vegyész mesterképzéseken tanuló egyetemi hallgatók oktatásában jelennek meg, és 2013 márciusától lesznek elérhetőek a www.tankonyvtar.hu honlapon, valamint az egyes egyetemek saját honlapjain – olvasható a Debreceni Egyetem tájékoztatójában. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!