HAON Sziréna

2013.04.01. 12:52

Verekedők rendőrkézen - Rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 19 személyt fogtak el és 46 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 16 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 személyt körözés alapján fogtak el.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 19 személyt fogtak el és 46 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 16 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 személyt körözés alapján fogtak el.

Megyénk közútjain 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Az ittasság ellenőrzések során 4 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő.

Elfogták betörés miatt

Folyamatban lévő bűntető ügyben ( ún. betöréses-lopás miatt) elfogtak a hajdúhadházi rendőrök egy 48 éves hajdúsámsoni férfit (2013.03.31-én délelőtt). Sz. Jánost előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Körözték

Elfogatóparancsot adott ki a Debreceni Járásbíróság az ellen a 25 éves férfi ellen, akit 2013. március 31-én a délutáni órákban igazoltattak a járőrök Debrecenben. A körözés alatt álló helyi férfit elfogták és előállították a kapitányságra, majd őrizetbe vették.

Ittasan vezettek

Ittasan vezetett egy anyagi káros közlekedési baleset részese. A közlekedési esemény 2013. március 31-én a kora délutáni órákban történt a 4. számú főúton Apafa térségében. A rendőrök a helyszínen alkoholtesztert fújattak a balesetben részes járművezetőkkel szemben. Az egyik gépkocsit vezető nőnél azonban a készülék pozitív értéket jelzett, ezért a járőrök az orvosi ügyeletre előállították vérvétel céljából. A 62 éves debreceni nő ellen eljárás indult.

Egy 65 éves kerékpáros férfi is ittasan vezetett Debrecenben 2013. március 31-én este, amikor a rendőrök megállították. Az ellenőrzéskor alkoholtesztert fújattak vele, amely pozitív értéket jelzett, ezért mintavétel céljából előállították a kapitányságra. A debreceni férfi ellen közigazgatási hatósági eljárást indítottak.

Elfogták a verekedőket

Debrecenben a Sámsoni úton egy kocsma előtt alakult ki vita egy magyar és egy külföldi férfi között (2013. március 31-én az esti órákban). Mivel szóban nem tudták egymást meggyőzni a saját álláspontjukról, ezért testi erővel próbáltak nyomatékot adni a szavuknak, és összeverekedtek. A két verekedőt a helyszínre érkező járőrök elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A 44 éves külföldi és a 30 éves magyar férfi ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatódik a nyomozás.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!