fájdalmas szakítás

2021.01.04. 11:03

Hét közös év és az eljegyzés után maradt egyedül a Jóban Rosszban színésznője

Nagy Kata többször mesélt az elmúlt időben az esküvőjéről, de úgy tűnik, a nagy nap 2021-ben is elmarad: egy bejegyzésben árulta el, hogy már nincsenek együtt a vőlegényével.

Forrás: TV2

„Nem szeretnék kisregényt írni arról, hogy mennyire pocsék volt ez az év, mert ahogy senki mást – engem sem kímélt. Fontos embereket veszítettem el, és majdnem hét év és eljegyzés után egyedül kezdem meg a 2021-et, bízva abban, hogy mindennek oka van, és hogy a megfelelő döntést hoztuk meg. Már egy ideje mintha megéreztétek volna, mert rengeteg üzenetet kaptam ezzel kapcsolatban, és mivel kedvesen figyelemmel követitek a mindennapjaimat,

úgy érzem, annyival tartozom, hogy elmondjam nektek, mi történt,

viszont kérlek tartsátok tiszteletben, hogy nem állok még készen arra, hogy beszéljek erről. Egyelőre csak bízni tudok abban, hogy sok új dolog és boldogság vár rám ezután a borzasztó év után, és ugyanezt kívánom nektek is. Köszönöm, hogy vagytok!” – írta oldalán a színésznő – vette észre a bejegyzést az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában