Bulvár-celeb

2024.04.16. 19:35

„Egy igazi küzdő vagy!” – Instagramon üzent férjének Rubint Réka

A fitneszlady megható sorokkal köszöntötte férjét.

MW

Fotó: Nagy Zoltán

Rubint Réka és Schobert Norbert sok mindenen mentek keresztül kapcsolatuk során. Schobert Norbert szívbetegsége miatt többször is közel állt a halálhoz, pár éve pedig sztrókot kapott. 

Rubint Réka az édesanyját veszítette el néhány éve tragikus módon. Az asszony éppen látogatóban volt náluk, amikor rosszul lett, és hiába próbáltak segíteni rajta a kiérkező mentők is, Réka édesanyja meghalt.

Rubint Réka és Schobert Norbert házassága azonban sziklaszilárd, jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a fitneszlady a minap megható sorokkal köszöntötte fel 53. születésnapját ünneplő férjét Instagramon is – szúrta ki a Tények.

A bejegyzésben Rubint Réka azt írta, hogy „egy igazi küzdőnek” tartja a férjét, hiszen mások már többször is feladták volna azokban a helyzetekben, amelyekben Schobert Norbert kitartott.

„Az életed legnagyobb ajándéka a CSALÁD mindig mögötted állt és ott is fogunk állni, szeretve és támogatva Téged! Boldog születésnapot!”

– zárta sorait a fitneszlady.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában