Gyűjtés

2022.03.10. 09:52

Nagyszabású jótékonysági gálakoncertet szerveznek Simonpusztán a háborús menekültek támogatásáért

Ingyenes, jótékonysági gálakoncertet szerveznek Simonpusztán a háborús menekültek támogatásáért szombaton 16 órai kezdettel, az eseményen a sztárvendégek közkedvelt dalokkal szórakoztatják a közönséget, a cél, hogy minél több adományt tudjanak eljuttatni a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz - közölték a szervezők.

A szomszédos háború miatt menekültek ezrei érkeznek naponta Magyarországra. A Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ szállást és étkezést biztosított negyven fő számára, az érdiek adományainak köszönhetően pedig mindennel el tudják őket látni. Ezenkívül egy ingyenes, jótékonysági eseményt is szerveznek az Érd mellett található Simonpusztán Összefogásban az Erő címmel a menekülni kényszerülők megsegítéséért - olvasható a közleményben.

Rendkívüli helyzet van, melyet a hazai sztárvilág is felismert. Összefogással, nagyszabású jótékonysági gálakoncert szerveződése indult meg, segítve ezzel is a menekültek helyzetén. Folyamatosan jelentkeznek énekesek, zenészek és színészek a gálakoncerten való ingyenes fellépésre, erősítve a rendezvény jótékonysági erejét 

- idézi a közlemény István Gábort, a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ vezetőjét.

István Gábor hozzátette: 

a helyszínen egész délután, 14 órától este 21 óráig lehet adományozni. A pénzbeli támogatás továbbításáról a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz a Takarékbank gondoskodik, a tárgyi adományokat az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el.

Az esemény háziasszonya és a jótékonysági koncert ötletgazdája Zoltán Erika. A koncerten várhatóan fellép Sasvári Sándor, Feke Pál, Kuczmann Ágnes, Tóth Renáta, Vincze Lilla, Kiki, DR BRS, Csondor Kata, Varga Miklós, Kefir, Dj Dominique, Laklóth Aladár, Mészáros Árpád Zsolt, Sasvári Léna, valamint Széchenyi Petra és Széchenyi Krisztián.

Az eseményen közreműködnek a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház társulatai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában