Moss kezet!

2020.04.07. 10:12

Videó: Kézmosás – „Apu írt nektek végre egy himnuszt és ki is hív benneteket!”

Az énekes nem mindennapi módon fejezte ki, hogy milyen fontos számára a higiéniai szabályok betartása.

Forrás: Illusztráció / Instagram

ByeAlexet egyszer már megihlette a jelenlegi járványügyi helyzet: Március című dalát saját bevallása szerint szerelmének, a zenének írta.

Miután meglepte rajongóit a komolyabb hangvételű dallal, úgy gondolta, hogy itt az ideje egy viccesebb alkotásnak.

Felhívás a rímfaragókhoz

A Moss kezet! címre keresztelt montázsvideót az énekes előbb közösségi oldalára, majd Youtube-csatornájára is feltöltötte: a rövid szerzemény, mint ahogyan a címe is mutatja, a kézmosás fontosságára hívja fel a figyelmet humoros módon a jelenlegi járványügyi helyzetben.

=Mivel sokan írtatok ezért felpakoltam, pedig nem terveztem...) MOSS KEZET bijáccs! Sok nóta dolgozza fel most ezt a helyzetet, így Apu írt nektek végre egy himnuszt! ÉS KI IS HÍV BENNETEKET! Töltsétek le a beatet, és nyomjatok rá szöveget, meséljétek el rímekkel milyen számotokra ez a helyzet! Legyen a humor az első! Kezdjétek úgy, hogy MOSS KEZET! Letöltő link a bioban az INSTÁMON! Hajrá! Tegeljetek! A jókat osztom! – írta ByeAlex.

ByeAlex a rajongóit is arra biztatja, hogy legyenek kreatívak, és fogalmazzák meg hasonló stílusban, rímekbe szedve a gondolataikat erről az időszakról – mindössze annyi kitétellel, hogy úgy kezdődjön:

„Moss kezet!”

Ehhez saját alkotásának alapzenéjét is letölthetővé tette segítségül, az általa legjobbaknak ítélt alkotásokat pedig szeretné majd megosztani a nagyközönséggel is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában