"Megjöttünk"

2020.07.14. 07:58

Videó: Egy nap alatt szétkattintották Lil G és Norbow új slágerét

A szabolcsi rapper egy friss videóklippel lepte meg a rajongókat, a dal ezúttal szakmai ellenfeleinek szól.

Pillanatkép a videóklipből

Forrás: Youtube

Lil G a közelmúltban jelentette be közösségi oldalán, hogy bár nem hagyott fel a szólódalok írásával sem, jó barátja, a TikTokról is ismert Norbow ezentúl állandó partnere lesz fellépésein. A páros közös számokkal is megpecsételte az együttműködést, a napokban harmadik duettjüket mutatták be a hallgatóságnak.

Tetszik a közönségnek

A Megjöttünk című dal alig egy nap alatt elérte a sláger státuszt, hiszen a néhány óra alatt összeszedett több 130 ezres megtekintéssel bekerült a legnépszerűbb videómegosztó portál legfelkapottabb tartalmai közé.

A hozzászólások tanulsága szerint a rapper rajongóinak nagyon tetszik az új szerzemény, zömében pozitív és lelkes kommentek érkeztek a videóhoz.

Lil G és Norbow a Megjöttünk című dalban szókimondó stílusban azokhoz az előadókhoz szólnak, akik véleményük szerint annak ellenére kritizálják munkásságukat, hogy saját szerzeményeikkel nem képesek utolérni a páros sikerét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában