mázs

2020.08.10. 13:59

Így kérte meg szerelme kezét Mészáros Árpád Zsolt (fotók)

Mészáros Árpád Zsolt vasárnap este előadás közben kérte meg kedvese, Piros Krisztina kezét a Budai Szabadtéri Színházban. A ’Négyen’ című szuperkoncert nézői, sőt a szervezők is nagyon meglepődtek, hiszen a lánykérésbe ők sem voltak beavatva.

Vasárnap este a Budai Szabadtéri Színházban a ’Négyen’ című musical gála közben Mészáros Árpád Zsolt lejött a színpadról és megkérte kedvese, Piros Krisztina kezét.

Fotó: Budai Szabadtéri Színház

MÁZS az ’Anconai Szerelmesek’ egyik betétdalát, a ’Mindig így nézz című’ dalt énekelte el Krisztina elé letérdelve, aki könnyeit törölgetve boldogan mondott igent, így a koncert után már jegyespárként térhettek haza az eseményről.

Fotó: Budai Szabadtéri Színház

A megható jelenet olyannyira meglepetés volt, hogy még a szervezők sem lettek beavatva, így pillanatok alatt felbolydult a nézőtér és mindenki felállva, hátrafordulva ünnepelte a szerelmeseket. A Budai Szabadtéri Színházban hagyománnyá vált a lánykérés: tavaly szintén egy rendezvényen, a Nemzeti Operett Gálán történt lánykérés.

MÁZS és újdonsült menyasszonya rengeteg gratulációt kaptak, a közönség hátrafordulva ünnepelte őket.

Akkor egy kedves néző kérte meg párja kezét a Budapesti Showszínház művészeinek közreműködésével. A ’Négyen’ című produkció a Budai Szabadtéri Színház egyik legnépszerűbb előadása, idén Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Kovács Dénes és Kerényi Miklós Máté lett a négy meghívott előadó művész.

Fotó: Budai Szabadtéri Színház

A különleges hangulatú és hatalmas sikerű produkciót a lelkes közönség szűnni nem akaró álló tapssal búcsúztatta, mindenki számára emlékezetes maradt a lánykéréssel fűszerezett szuperkoncert.

forrás: borsonline

Ezek is érdekelhetik