Toxikoma

2020.08.28. 10:13

Végre itt az előzetes

Bepillanthatunk a Szabó Győző életrajzi könyve alapján forgatott filmbe.

Pillanatkép a filmből

Forrás: VERTIGO MEDIA

Előzetest kapott a Toxikoma: az egyperces rövid videóban ízelítőt kaphatunk abból, hogyan fest majd a vásznon a drogos delírium, a pszichiátria az elvonókúra alatt, illetve hogyan kommunikál egymással a két főszereplő. A kedvcsináló felvételek egy elgondolkodtató, komor hangulatú filmet ígérnek.

Hamarosan a mozikban

A Toxikoma a nyírbátori színész, Szabó Győző azonos című könyvén alapul, melyben őszintén vallott egykori drogfüggőségéről, és arról a küzdelmes útról, melynek során végül sikerült végleg leállnia a szerekkel.

A filmben nem Győző karaktere lesz az egyetlen valós személy, hiszen a másik főszerepben Csernus Imre elevenedik meg a kép­kockákon, akinek segítségével annak idején sikerült az elvonókúra. Szabó Győzőt Mol­nár Áron, a pszichiátert pedig Bányai Kelemen Barna alakítja.

Az alkotás rendezője Herendi Gábor, aki már dolgozott együtt Szabó Győzővel a Valami Amerika-trilógián és a Magyar vándor című filmen is.

A filmet a tervek szerint október 22-étől láthatjuk a mozikban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában