Kipipálta

2020.09.01. 17:41

Bochkor Gábor esete a nyíregyházi sztárral

Az énekesnő soha nem gondolta volna...

Forrás: life.hu/Sugarloaf

Muri Enikő hétfő reggel már 5.50-kor kipattant az ágyból, hogy meghallgassa legutóbbi munkája gyümölcsét. Arról, hogy miért kellett ilyen korai időpontra beállítania az ébresztő­órát, közösségi oldalán mesélt rajongóinak.

Bakancslistás tétel

– Álmomban nem gondoltam volna, hogy felkelek egyszer egy rádióműsor miatt.

Gyerekkoromban rengetegszer hallgattam a műsorát azon a szürke mini­hifin, amit még egy ibrányi énekversenyen nyertem. Készültem a suliba, és az ő hangjára indult be a napom

– írta lelkendezve a posztban.

Mint kiderült: Bochkor Gáborról írt, aki most Lovász Lacival egy reggeli rádióműsort vezet. Muri Enikő most ennek a programnak a beharangozó szignálját énekli, így a rádióhallgatók már nem csak akkor hallhatják a hangját, amikor betervezett egy-egy Sugarloaf-dalt a zenei szerkesztő.

Hálás a lehetőségért

Az énekesnő hálás a lehetőségért, és nagyon büszke rá, hogy énekével mostantól ő is a műsor része. A bejegyzésben elmesélte követőinek: soha nem remélte, hogy ilyesmi valaha megtörténhet vele, de most úgy érzi, hogy kipipálhatott egy tételt a bakancslistájáról.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában