Volt egyszer egy téka

2020.09.12. 08:58

Online nézhető Puskás Peti filmje

Puskás Peti sok mindenben kipróbálta már magát, még producerkedett is.

Puskás Peti dokumentumfilmjét otthonról is megnézhetjük

Forrás: Origo

Az énekes közösségi oldalán mesélte el a jó hírt rajongóinak, miszerint mostantól az egyik legnépszerűbb streamingszolgáltató kínálatában is elérhető a Volt egyszer egy téka című dokumentumfilm. A 2018-as alkotásnak Puskás Peti nemcsak az egyik szereplője, hanem producere is, amire nagyon büszke.

Sokszínű előadó

A film egy olyan intézménynek állít emléket, amely sokunk fiatal- és gyermekkorának lehetett meghatározó helyszíne: a videotékának. Huszonkét évnyi működés után zárt be végleg az Odeon videotéka a budapesti Corvin moziban két évvel ezelőtt, az alkotásban az egykori tékások, színészek, művészek és hírességek nosztalgiáznak a VHS-korszakról. A dokumentumfilmben Puskás Peti mellett többek között Rudolf Péter, Hajós András, Simon Kornél, Mucsi Zoltán és Kótai Mihály eleveníti fel videokölcsönzős emlékeit.

Peti nem csak a Volt egyszer egy téka munkálatai során lépett ki a tőle legtöbbször látott énekes-színész szerepből: a rajongói rendszeresen láthatják különböző televíziós műsorokban, illetve legutóbb Dallos Boginak rendezett egy videóklipet.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában