Együtt dolgoznak

2020.10.30. 07:51

Lil G megtalálta lelki társát

Lil G egy szívhez szóló bejegyzésben mesélt érzéseiről.

Lil G és Norbow az egyik videóklipjükben

Forrás: Youtube

Laskai Lili – művésznevén Lil G – még csak néhány éve lett internet­sztár Nem­azalánnyal közösen énekelt, Petőfi Sándor című dalával, de ez a rövid idő is elég volt ahhoz, hogy megtapasztalja az ismertség egyik árnyoldalát: a fiatal lány nehezen talált magának igazi barátokat. A rapper most egy Instagram-bejegyzésben kürtölte világgá: a nehéz időszak véget ért, megtalálta a lelki társát.

Együtt dolgoznak

A híresség egy hosszú posztban mesélt arról rajongóinak, hogy immár egy éve annak, hogy megismerkedett zenésztársával, Norbow-val, ez a kapcsolat pedig megváltoztatta az életét. „Megtanítottál újra szívből szeretni és becsülni az életet. Új értelmet nyert az életem. A legféltettebb kincsemmé váltál ez alatt az egy év alatt” – írta a bejegyzésben barátjának címezve.

Lil G követőit mindez valószínűleg nem érte meglepetésként, hiszen a rapper és jó barátja rendszeresen posztolnak közös képeket a közösségi oldalaikon, és már több videóklipet is forgattak együtt.

Lili ígérete szerint hamarosan egy újabb dallal örvendeztetik majd meg a közönséget.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában