zene

2020.11.17. 09:11

Nyolcéves a Kedvesem

ByeAlex egy hosszú bejegyzésben emlékezett vissza egyik legnagyobb slágerének történetére.

Forrás: MTVA

Sokan máig a Kedvesem című dallal azonosítják az énekest: ez volt az a sláger, amely meghozta neki az igazi országos ismertséget, amikor 2013-ban megnyerte vele A Dal című műsort, majd Magyarországot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a döntőben a tizedik helyezett lett.

Győztes dal

– Szerintem ez volt Magyarország első és egyetlen szerelmes dala, ami gyűlölethullámot váltott ki az emberekből, és napokig az életemet fenyegető üzeneteket kaptam, amikor megnyertem aztán azt a műsort – emlékezett vissza ByeAlex közösségi oldalán abból az alkalomból, hogy a sláger a napokban lett nyolc­éves.

– Pedig tényleg csak annyit akartam akkor elmondani, hogy volt egy lány, akit nagyon szerettem és mellettem állt akkor is, amikor semmi voltam. Csak ő volt akkor nekem – árulta el az énekes-dalszerző.

– Ugyan azóta már nem vagyunk együtt mint pár, továbbra is mélységesen tisztelem őt, és nagyon jó kapcsolatban maradtunk egymással. Számomra ez mindörökre egy győztes dal marad – tette hozzá a híresség.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában