Igazi ajándék

2020.12.28. 07:59

Teljesült Szirota Jennifer egyik álma

Megjelent a Bajnok & Zefi 40 jubileumi album, melyen Szirota Jennifer is énekel.

KM

Szirota Jennifer az egyik nyíregyházi koncertjén

Forrás: KM-Archív / Pusztai Sándor

Zeffer András „Zefi” és Kékesi László „Bajnok”, a legendás P. Mobil egykori és a Mobilmánia jelenlegi tagjai a négy évtizedes közös zenélést ünneplik egy koronggal. A jubileumi albumon olyan vendégművészek hallatják a hangjukat, mint Charlie, Balázs Fecó, Pataki Attila, Tóth Vera, Varga Miklós – és a vásárosnaményi származású Szirota Jennifer.

Igazi ajándék

Az énekesnő közösségi oldalán mutatta meg a rajongóinak, hogy már a kezében tarthatja a lemezt, valamint azt a linket is megosztotta, melyen meghallgatható a Ha szeretnél ma még című dal, amit a Mobilmániával énekelt fel.

– Gyermekként nem egy új Barbie babáról vagy bármi másról álmodoztam, csak és kizárólag arról, hogy mennyire szeretnék egyszer én is ott állni, ahol ők, ha pedig velük együtt, akkor az maga lenne a csoda! Az évek csak teltek, az álom viszont ugyanaz maradt – írta Jennifer a bejegyzésben.

– Bár az egyik legszebb karácsonyi ajándékot már év közben megkaptam, most már hivatalosan is a kezemben tarthatom. Életem eddigi legszebb duettélménye ez!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában