Lil G

2021.01.28. 20:13

„Hatalmasat csalódtam” – Sejtelmes vallomással rukkolt elő Lil G

Lil G és Norbow útjai külön válnak? Nagyon úgy néz ki. Lili az Instagramján két bejegyzéssel jelentkezett, melyek vélhetően össze is függnek.

Forrás: Instagram

„Leforgott az utolsó közreműködés Norbival. Nem lesz több közös dal. IGEN, SZÉTVÁLUNK! Az utolsó dalunk jövőhónapban jelenik meg! Lil G X Norbow – Nem csillapodnak. Utána visszatérek szóló dalokkal, amik olyat fognak szólni, hogy a fal leszakad! Hamarosan jövök!” – írta Lil G az első bejegyzésében, a következőben pedig egy hosszabb, érzelmesebb leírás következik, amiről csak sejteni lehet, hogy esetleg Norbow-ról szól.

„Itt most leírok mindent. Beleszarok a zenékbe és a karrierbe is. Ő az én legjobb barátom volt. Legalábbis ezt hittem. Szerettem segítettem és az életem is rábíztam. Rengeteget köszönhetek neki emberileg. De ezt ő tudja. Én voltam a legboldogabb hogy elfogadtátok mellettem és megmutatta a tehetségét. Minden hülyeségével együtt tiszta szívemből szerettem minden percben. Ez mind elmúlt pár hónapja. Kerestem,hívtam de eltolt. Milliószor próbáltam elmondani hogy én mellette állok akkor is ha ellök. Könyörögtem,mentem,szerettem. Egy ideje Belefáradtam. Elengedtem a kezét. Biztos hogy én is hibáztam..túl keményen bántam vele mert meg akartam védeni. Az hogy én őt lehúztam és kihasználtam ahogy mondta nem igaz. Nem érzem jogosnak ezt. Nem ragozom tovább a dolgot: Hatalmasat csalódtam és egy részem örökre meghalt a barátságunkkal együtt. Szeretlek és sok sikert de feladtam a kettőnk álmát. Vigyázz magadra! N”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában